Skip to main content

Αμπελόκηποι-Μενεμένη: Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από My Market

Η εταιρεία παρέδωσε σήμερα τρόφιμα μακράς διαρκείας και εόδη πρώτης ανάγκης για τους εγγεγραμμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου.

Είδη πρώτης ανάγκης για τους αναγκαιούντες εγγεγραμμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης παρέδωσε σήμερα η εταιρεία My Market.

Στη διαδικασία της παραλαβής παρέστησαν ο δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γαβριήλ Παναγιωτίδης ενώ εκ μέρους της εταιρείας παρέστη ο Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος της My Market κ. Γιάννης Ιωαννίδης.



Οι συσκευασίες που προσφέρθηκαν αφορούν σε τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κ. Κυρίζογλου ευχαρίστησε δια μέσου του κ. Ιωαννίδη την εταιρεία My Market για την κίνηση αυτή τονίζοντας την ανάγκη να προστατευθούν οι πολίτες ιδίως των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων από τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε σχετική ανακοίνωση, υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης εξυπηρέτησε εκατοντάδες πολίτες με την κατ’ οίκον εξυπηρέτηση παραδίδοντας τρόφιμα στους εγγεγραμμένους του προγράμματος ΤΕΒΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς και φάρμακα.