Skip to main content

Αστακός η Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Επί ποδός 2.000 αστυνομικοί

Φρούριο θα θυμίζει το γήπεδο της Τούμπας για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τους Πειραιώτες - Τα μέτρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αυστηρότατα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο της Τούμπας την προσεχή Κυριακή, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (19:30), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά, ανάλογα με την έκβασή του, στη διεκδίκηση του τίτλου.

Στην Τούμπα δεν θα πέφτει... καρφίτσα, αφού το sold out αναμένεται να γίνει μέσα σε λίγες μόνον ώρες από την ανακοίνωση διάθεσης των περίπου 8.500 εισιτηρίων. Έτσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισαν να μετατρέψουν σε... φρούριο το γήπεδο, προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό σε αυτό το πολύ κρίσιμο ντέρμπι.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport», περιλαμβάνουν την παρουσία συνολικά 2.000 αστυνομικών, 300 μελών της ομάδας σεκιούριτι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ θα υπάρξουν και επιπρόσθετα μέτρα. Συγκεκριμένα, στις θύρες 1-2-3, δηλαδή τις εξέδρες των επισήμων, θα τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ, ώστε να αποφευχθεί ρίψη αντικειμένων προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις να συμβεί το ίδιο και απέναντι, στις θύρες 5-6, ενώ το συγκεκριμένο δίχτυ έχει ήδη τοποθετηθεί στις θύρες 4, 7 και 8.

Στις σκέψεις και... ελικόπτερο

Μάλιστα, κατά το ίδιο δημοσίευμα, ενδέχεται να υπάρξει ακόμη και ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο θα εποπτεύει την Τούμπα, έτσι ώστε οι αστυνομικές δυνάμεις να έχουν συνολική και πανοραμική εικόνα.