Skip to main content

Αξιέπαινη πρωτοβουλία: Κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ Άρης στη Δράμα

Ο φίλαθλος των κιτρινόμαυρων, Μάκης Καραγιαννίδης αγόρασε έναν σεβαστό αριθμό κουπονιών με σκοπό την οικονομική βοήθεια προς τον Αυτοκράτορα.

Για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που πήρε ένας φίλαθλος της ομάδας από τη Δράμα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης:

«Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ο Μάκης Καραγιαννίδης, φίλαθλος του ΑΡΗ από τη Δράμα, για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο κ. Καραγιαννίδης προμηθεύτηκε ένα σεβαστό αριθμό κουπονιών (5 και 10 ευρώ) του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την ενίσχυση της ΚΑΕ και θα τα διαθέσει στους φίλους του συλλόγου στη Δράμα.

Στόχος είναι η ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ, η διοίκηση του οποίου προσπαθεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, έχοντας αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο να κρατήσει όρθια τη «ναυαρχίδα» του συλλόγου.

Οι φίλοι του ΑΡΗ στη Δράμα που θέλουν να αγοράσουν κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Καραγιαννίδη στο τηλ 6944 588536.
Παράλληλα, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι κουπόνια για τον ίδιο σκοπό θα διατίθενται και στον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 15/02 (17:00) στο «Nick Galis Hall».