Skip to main content

Χανιά: Απολογείται σήμερα ο 27χρονος για τη δολοφονία της βιολόγου

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την περασμένη Τετάρτη αλλά έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος του.

Με τις έρευνες των αρχών στην Κρήτη να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με νέες καταγγελίες γυναικών για επιθέσεις εις βάρος τους, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στα Χανιά.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την περασμένη Τετάρτη αλλά έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος του και το δικαστήριο όρισε νέο δικηγόρο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία, μεταδίδει το naftemporiki.gr.

Παράλληλα οι Αστυνομία εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, καταγγελίες τουλάχιστον τριών γυναικών, μίας Πολωνής, μίας Λιθουανής και μίας Ελληνίδας που αναφέρονται στον 27χρονο.

Στο μεταξύ, χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του καθ' ομολογίαν δολοφόνου αποσκοπώντας στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Πρόκειται για τον Παρασκάκη Ιωάννη που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά.