Skip to main content

Για δεύτερη νύχτα στο σκοτάδι περιοχές στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας της Voria.gr, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αποχώρησαν στις 8 το βράδυ χωρίς να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Έντονα παραμένουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής από την επέλαση της κακοκαιρίας «Σοφία» που πλήττει τη χώρα.

Σύμφωνα με αναγνώστρια της Voria.gr, πολλές περιοχές στην Κασσάνδρα και μεταξύ άλλων τα χωριά Σίβηρη, Κασσανδρινό και Ελάνη παραμένουν χωρίς ρεύμα για πάνω από 20 ώρες. Δεκάδες οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους βρίσκονται χωρίς ρεύμα και θέρμανση σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Η Κασσάνδρα βυθίστηκε στο σκοτάδι χθες το βράδυ μετά τις 23.00 όταν κατά τη διάρκεια της πρωτόγνωρης σε ένταση χιονόπτωσης έπεσαν δέντρα σε κολόνες στην Κρυοπηγή.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Διαχειριστής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά την κατανόηση των πολιτών και διαβεβαιώνει ότι συνεργεία του δουλεύουν εντατικά για την αποκατάσταση της βλάβης(δείτε εδώ).

Όπως επισημαίνει η αναγνώστρια, από τον ΔΕΔΔΗΕ υπήρξε διαβεβαίωση για επίλυση των προβλημάτων έως σήμερα το βράδυ.

Ωστόσο, τα συνεργεία του Διαχειριστή αποχώρησαν περί τις 8 το βράδυ από τα σημεία, χωρίς να έχουν αποκαταστηθεί οι βλάβες ενημερώνοντας ότι θα επιστρέψουν αύριο το πρωί.

Σε επικοινωνία της Voria.gr με τον ΔΕΔΔΗΕ επισημάνθηκε ότι η κατάσταση στην Κασσάνδρα είναι σοβαρή και «δεν υπάρχει χρόνος αποκατάστασης».

Εξάλλου, στην Κασσανδρεία υπάρχει πρόβλημα κυρίως με την υδροδότηση και σύμφωνα με την αναγνώστρια της Voria.gr στο τηλέφωνο που παρέχει στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Κασσάνδρας για βλάβες στο νερό δεν απαντάει κανείς από το μεσημέρι.