Skip to main content

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα στο δημαρχείο Καλαμαριάς

Ο δήμαρχος Θ. Μπακογλίδης δέχθηκε στο γραφείο του εορταστικές ευχές και μελωδίες από φορείς της πόλης, συλλόγους, μουσικές ομάδες και δεκάδες παιδιά.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης από φορείς της πόλης, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, μουσικές ομάδες και δεκάδες παιδιά.

Μέσα σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και τις μελωδίες έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο η Μπάντα της Μεραρχίας Διοίκησης του Στρατοπέδου Νταλίπη, οι  τοπικοί προσφυγικοί παραδοσιακοί πολιτιστικοί Σύλλογοι «ΜΙΘΡΙΟΙ», «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», «ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ», «ΑΡΕΤΣΟΥ - ΔΕΡΚΩΝ», η Αδελφότητα Κρωμναίων, ο Σύλλογος Καυκασίων Καλαμαριάς «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», η΄Ενωση Ποντίων Καλαμαριάς,  ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, η Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος, το Μουσικό Εργαστήρι «Γιάννης Μπαρμπαλιός», η Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, το Ιεροψαλτικό Αναλόγιο «ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ», αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε., η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς, άτομα του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN Βορείου Ελλάδος  η Χορωδία «Πυθαγόρειος Αρμονία», ο Σύλλογος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΤΩΝ, χαρίζοντας μια ευχάριστη, παραδοσιακή και γιορτινή νότα. Το χαρούμενο κλίμα της ημέρας ενίσχυσαν και οι χορωδίες των ΚΑΠΗ Καλαμαριάς που έψαλαν με τη σειρά τους τα κάλαντα, καθώς και  όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου, οι οποίοι του ευχήθηκαν προσωπικά, καλές γιορτές.

Ο κ. Μπακογλίδης με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε όλους, προσφέροντας δώρα και γλυκά, και ο ίδιος ευχήθηκε από καρδιάς: «Υγεία, ειρήνη, ευτυχία. Ας γίνουν οι ευχές όλων μας πραγματικότητα. Χρόνια Πολλά».