Skip to main content

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Επίσκεψη Σμήλιου στον Δενδροπόταμο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης με την «Ανυπακοή» επισκέφθηκε την περιοχή και συζήτησε με κατοίκους για τα προβλήματά τους.

Συγκέντρωση «στην πιο φτωχή και αδικημένη γειτονιά του δήμου και της πόλης μας», τον Δενδροπόταμο, πραγματοποίησε η «ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης» την Κυριακή 19 Μαΐου 2019. Στη συγκέντρωση συμμετείχε και η περιφερειακή κίνηση «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ» Ηλίας Σμήλιος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θανάσης Αγαπητός καθώς και άλλοι υποψήφιοι των δύο συνδυασμών, συζήτησαν με τους κατοίκους του Δενδροποτάμου και εισέπραξαν, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, την απογοήτευσή τους για την εγκατάλειψη από τον δήμο και την περιφέρεια, τις σχέσεις πελατειακού κράτους που υφίστανται, την δυσπιστία τους για όλους τους θεσμούς.

«Τους ακούσαμε, μιλήσαμε μαζί τους και τους προτείναμε να είναι πιο ενεργοί, πιο διεκδικητικοί κι εμείς με την σειρά μας βεβαιώσαμε πως θα σταθούμε δίπλα τους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους» καταλήγει η ανακοίνωση.