Skip to main content

Μπαράζ κλοπών σε οικίες και ΙΧ στις Σέρρες και στην Πέλλα

Μία 17χρονη διέρρηξε σπίτι στις Σέρρες, αφαιρώντας χρηματικό ποσό και χρυσαφικά, ενώ μία 16χρονη αφαίρεσε χρήματα και αντικείμενα από ηλικιωμένο.

Στην εξιχνίαση τεσσάρων κλοπών σε Σέρρες και Πέλλα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, εκ των οποίων στις δύο οι δράστες ήταν ανήλικα κορίτσια.

Συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα πριν από ένα μήνα διέρρηξε οικία 74χρονης ημεδαπής στις Σέρρες και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Σε άλλο περιστατικό, από το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα χθες (16 Μαρτίου 2019) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσε από την οικία 84χρονου ημεδαπού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και έναν χρυσό σταυρό με αλυσίδα αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Επιπλέον, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Δεκέμβριο αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στις Σέρρες, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα πριν από ένα μήνα σε περιοχή της Πέλλας, διέρρηξε αποθήκη και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία και ένα κυνηγετικό όπλο. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και θα αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχό του.