Skip to main content

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Μαθήματα ρωσικών και επιχειρηματικότητας

Εμπλουτίζεται με δύο ακόμα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά τμήματα το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Δύο πολύ ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά τμήματα ξεκίνησαν στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης στο πλαίσιο των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης που γίνονται σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.

Πρόκειται για τα προγράμματα:

1) Ρωσικά για τον τουρισμο (Α1-Α2), και

2) Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση,  

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο 3ο γυμνάσιο-εσπερινό γυμνάσιο Αμπελοκήπων στην οδό Γ.Γεννηματά 52 κατά τις απογευματινές ώρες: 18:00-2100 για το τμήμα ΡΩΣΙΚΑ για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ  και 17:00-20:00 για το τμήμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.  

Η διαδικασία υποβολής  αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα, συνεχίζονται:

Α/Α

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ

1

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

25

2

ΑΓΓΛΙΚΑ Α1

50

3

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

50

4

ΡΩΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (Α1-Α2)

25

5

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

25

6

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

25

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

α) Τηλ. :2313 313671-72, Ταχ. Διεύθυνση: Π. Γρηγορίου Ε’12, Αμπελόκηποι, Εmail: paideia@ampelokipi-menemeni.gr

β) Τηλ.: 2310 771607, 771480, Ταχ. Διεύθυνση: Οδ. Ανδρούτσου 2, Αγ.Νεκτάριος, Email: kentrokoinotitas@ampelokipi-menemeni.gr