Skip to main content

Δήμος Λαγκαδά: Ενώνουν τις παρατάξεις τους Τζιαμπάζης και Σάμου

«Σύμπραξη Δημιουργίας» και «Δημοτικός Συναγερμός» ενώνουν τις δυνάμεις τους και έτσι οι παρατάξεις που συνεχίζουν στις εκλογές είναι έξι.

Από τον δήμο Λαγκαδά ήρθε η έκπληξη λίγο πριν τη λήξη της διορίας για την κατάθεση συνδυασμών στο πρωτοδικείο για τις προσεχείς εκλογές, με δύο παρατάξεις να συμμαχούν και να ενώνουν ψηφοδέλτια.

Πρόκειται για τον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημιουργίας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Τζιαμπάζη και την υποψήφια δήμαρχο Χρύσα Σάμου με τον συνδυασμό της «Δημοτικός Συναγερμός», που σύμφωνα με πληροφορίες το lagadas.net έδωσαν τα χέρια για συμπόρευση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες υπήρχε σωρεία συσκέψεων και συναντήσεων μεταξύ των δύο και των μελών των συνδυασμών τους προκειμένου να προχωρήσουν στη συνεργασία αυτή και ορίσουν τις θέσεις και τις αρχές που θα διέπουν αυτή τη συνεργασία και τη συνδιοίκηση.

Οι τελευταίες πληροφορίες είναι πως σύντομα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η συνεργασία με τη μορφή δελτίου τύπου.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι συνδυασμοί που θα προχωρήσουν τελικά είναι έξι: "Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λαγκαδά" με υπ. δήμαρχο Φίλιππο Γεωργουδάκη, ΝΕΑ ΑΡΧΗ με υπ. δήμαρχο Γ. Αναστασιάδη, "Δύναμη Ευθύνης" με υπ. δήμαρχο Γ. Ταχματζίδη, "Πολίτες με Οραμα" με υπ. δήμαρχο Νίκη Ανδρεάδου, "Ενεργός Δημότης" με υπ. δήμαρχο Μαρκέλλα Ταυρίδου και ο νέος συνδυασμός "Σύμπραξη Δημιουργίας - Δημοτικός Συναγερμός".