Skip to main content

Δυναμική παρουσία της National Can Hellas στη φετινή Food Expo

Η βιομηχανία ιδρύθηκε το 1999 και βρίσκεται στη Μεθώνη Πιερίας - Παράγει μεταλλικές συσκευασίες από λευκοσίδηρο προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της National Can Hellas στη φετινή Food Expo, την μεγάλη έκθεση για τα τρόφιμα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αττική, και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Η National Can Hellas παράγει μεταλλικές συσκευασίες από λευκοσίδηρο. Η βιομηχανία ιδρύθηκε το 1999 από επιχειρηματίες, οι οποίοι ήξεραν καλά τον κλάδο και βρίσκεται στη Μεθώνη Πιερίας, στην καρδιά της παραγωγής στην Κεντρική Μακεδονία, όπου λειτουργούν πολλές κονσερβοβιομηχανίες. Οι εγκαταστάσεις της είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα από τεχνολογική άποψη μηχανήματα, κάτι που κάνει τα προϊόντα της να έχουν υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, ενώ η λειτουργία της βιομηχανίας είναι ιδιαιτέρως φιλική προς το περιβάλλον.

Η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την επιλογή του βέλτιστου σχεδίου για τη μορφολογία μέχρι την πιστή παραγωγή του και την εκτύπωσή του.  

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι της εταιρίας πρόκειται για μία τέχνη που συνιστά ταυτόχρονα χρηστική διαδικασία. Σε αεροστεγή μεταλλική συσκευασία έχουν συσκευαστεί τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα: από μπαλάκια του τένις, εσώρουχα και καπνικά είδη, μέχρι αέρας του βουνού. Είναι κομψή, ανθεκτική κι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συσκευάσεις, να φυλάξεις και να διαφοροποιηθείς. Γι’ αυτό άλλωστε σε μεταλλική λευκοσιδηρά συσκευασία, που ποτέ δεν θα αλλοιώσει το περιεχόμενο, μπαίνουν όλα τα τρόφιμα: φρούτα, λαχανικά, κρέας, γαλακτοκομικά, καφές, ποτά, ψάρια, σνακ, σούπες.