Skip to main content

Δύο διακομιδές από Κοζάνη σε ΑΧΕΠΑ - Νέο κρούσμα στον δήμο Βοΐου

Δύο νέες διακομιδές ασθενών από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη - Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα 86χρονου από χωριό του δήμου Βοΐου

Δύο νέες διακομιδές πραγματοποιήθηκαν χθες από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, στο Νοσοκομείο της περιοχής υπάρχει και ένα ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα. Πρόκειται για έναν 86χρονο που κατάγεται από το Διχείμαρρο Βοϊου, χωριό που βρίσκεται δίπλα σε αυτά που έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Αναλυτικότερα, ένας 74χρονος από τη Δαμασκηνιά Βοΐου Κοζάνης, που είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού, διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Επίσης, στο ίδιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διακομίζεται και ο άνδρας ηλικίας 50 ετών, από τη Σιάτιστα, που είναι μάλιστα και αδερφός του 53χρονου εργαζόμενου του Νοσοκομείου Καστοριάς που είχε καταλήξει προ ημερών. Να σημειωθεί ότι και αυτός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού. Ο 50χρονος, που βρισκόταν σε καραντίνα, παρουσίασε συμπτώματα της νόσου και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μαμάτσειο, λίγες ημέρες μετά που έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του.

Μέχρι χθες, στο νοσοκομείο Μαμάτσειο νοσηλεύονταν 6 ύποπτα κρούσματα και 3 επιβεβαιωμένα.