Skip to main content

Αίας Ευόσμου: Βαριές καταγγελίες Παπαθανασίου κατά γνωστού μάνατζερ

Ο παράγοντας της ομάδας από τη δυτική Θεσσαλονίκη στρέφεται εναντίον του ατζέντη τονίζοντας πως επιδιώκει να πάρει παίκτες ως ελεύθερους.

Βαριές καταγγελίες εναντίον του γνωστού μάνατζερ παικτών, Παναγιώτη Καπάζογλου εξαπέλυσε ο Νίκος Παπαθανασίου.

Συγκεκριμένα, ο παράγοντας του Αίαντα Ευόσμου ισχυρίζεται πως ο ατζέντης που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων παίκτες όπως οι Καλάθης-Σλούκας, επιδιώκει να πάρει παίκτες της ομάδας ως ελεύθερους χωρίς τη συναίνεση της ομάδας της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Παπαθανασίου:

«Ο κ. Παναγιώτης Καπάζογλου, γνωστός ατζέντης παικτών που έχει μεταξύ άλλων τους Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη κάνει κινήσεις πίσω από τη πλάτη της ομάδας μας. Ο κύριος αυτός, θέλει να αποκτήσει παίκτες ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ από τον Αία και μάλιστα επικαλείται πως έχει τα μέσα της ΕΟΚ, του κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου και κ. Τάκη Τσαγκρώνη να το πράξει αυτό.

Ο σύλλογός μας δεν θα αφήσει κανέναν μάνατζερ να παίζει τέτοια… παιχνίδια και μάλιστα να κρύβει παίκτες ώστε να μην μπορέσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία. Είμαι παράγοντας πάρα πολλά χρόνια και τέτοια πράγματα δείχνουν που έχει φτάσει το σημερινό μπάσκετ.

Ο Αίας θα μεριμνήσει για όλες τις απαραίτητες κινήσεις και θα φτάσουμε μέχρι το ΑΣΕΑΔ.

Εμείς δεν πρόκειται να υποκύψουμε στους εκβιασμούς του κάθε μάνατζερ που ζει από το μπάσκετ και λυμαίνεται τον χώρο, εμείς βάζουμε λεφτά, δεν βγάζουμε λεφτά από το μπάσκετ. Προάγουμε και στηρίζουμε τόσο το άθλημα, όσο και γενικότερα τον αθλητισμό βοηθώντας τα παιδιά και τη νεολαία να στραφούν στο μπάσκετ.

Κανείς παίκτης δεν θα φύγει από τον Αίαντα Ευόσμου, η ομάδα θα ανεβεί στην Α2 κατηγορία και εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το μπάσκετ με κάθε τρόπο».