Skip to main content

Έδεσσα: Πλήθος κόσμου στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Ολυμπιάδας

Πρόκειται για μια ενέργεια της περιφερειακής ενότητας Πέλλας με πολλαπλούς συμβολισμούς όπως τόνισε στην ομιλία της η Αθηνά Αηδονά.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποκαλυπτηρίων του αγάλματος της Ολυμπιάδας που τοποθετήθηκε στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η αν. αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά στο χαιρετισμό της μίλησε για την προσωπικότητα της Ολυμπιάδας, μάνας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για τους πολλαπλούς συμβολισμούς που έχει η ιδέα και, τελικά, η υλοποίηση του έργου με την έμπρακτη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και συνεχάρη τους συνδιοργανωτές για την επιτυχή τελετή.

«Καλωσορίζουμε την Ολυμπιάδα στην Πέλλα και στη Μακεδονία σε μία κρίσιμη, ίσως, περίοδο που χρειάζεται όλοι οι Έλληνες να διατηρήσουμε την ομοψυχία μας και την κοινωνική αλληλεγγύη που μας χαρακτηρίζει ως έθνος», ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  κ. Αηδονά απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, καθώς ήταν η τελευταία παρουσία της σε εκδήλωση ως Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας.