Skip to main content

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Μασούτης στην οδό Δελφών (φωτο)

Εκτείνεται σε ένα επίπεδο 600 τμ και δημιουργήθηκαν 20 νέες θέσεις εργασίας - Σε περίπου 700.000 ευρώ ανέρχεται το ύψος της επένδυσης

Έναν ακόμη κρίκο στη μακριά αλυσίδα του προσέθεσε σήμερα και τυπικά η Μασούτης, που εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην οδό Δελφών, στο νούμερο 113.

Την κορδέλα των εγκαινίων του καταστήματος έκοψε ο διευθυντής marketing της εταιρείας, Σταμάτης Δαυίδ. «Η Μασούτης επιχειρεί να δώσει πρώτη τόνο ζωής και ανάπτυξης στην περιοχή της Δελφών, που επί μακρόν έχει ταλαιπωρηθεί από τα έργα του Μετρό», τόνισε μιλώντας στη Voria.gr ο κ. Δαυίδ.



Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο ιδρυτής της αλυσίδας, Διαμαντής Μασούτης.



Το νέο κατάστημα Μασούτης



Πρόκειται για ένα κατάστημα 600 τμ που αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο και περιλαμβάνει οπωροπωλείο, κρεοπωλείο, αρτοπωλείο και έτοιμο φαγητό. Το νέο κατάστημα, που διαθέτει τέσσερα ταμεία, δημιούργησε 20 νέες θέσεις εργασίας, σε μία επένδυση περί τα 700.000 ευρώ.  

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία που αριθμεί 332 σημεία πώλησης, για το 2019 έχει προγραμματίσει τη δημιουργία 15 νέων καταστημάτων, εκ των οποίων 10 στην Αθήνα.

Ωστόσο, δεν αποκλείται ο αριθμός των νέων καταστημάτων να αυξηθεί κατά τι, αν προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες και απαιτήσεις, καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για διάφορες περιοχές της χώρας.

Αύριο ο όμιλος Μασούτη θα εγκαινιάσει ένα ακόμη κατάστημα, ριζικά ανακαινισμένο, στην οδό Αγία Σοφίας 46.

Σημειώνεται πως στο σύνολο του έτους η Μασούτης θα υλοποιήσει ένα επενδυτικό πρόγραμμα για ανάπτυξη νέων σημείων πώλησης 25 εκατ. ευρώ και 80 εκατ. ευρώ για προωθητικές ενέργειες.