Skip to main content

Εκδήλωση Θεόδωρου Καράογλου για το δημογραφικό στην Πυλαία

Στο τέλος της εκδήλωσης θα τιμηθούν πολύτεκνες οικογένειες, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων «Οι Άγιοι Πάντες».

«Δημογραφικό: Προτάσεις και λύσεις για το εθνικό μας αδιέξοδο» είναι ο τίτλος εκδήλωσης που διοργανώνει ο κ. Θεόδωρος Καράογλου τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.30, στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου «Διακονία» στην Πυλαία.

Εξηγώντας τους λόγους που τον παρακίνησαν να θίξει το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει πως «η υπογεννητικότητα αποτελεί αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο εθνικό μας πρόβλημα. Είναι μια εν δυνάμει “βόμβα” στα θεμέλια της χώρας, η οποία -χωρίς ίχνος υπερβολής- υπονομεύει την ύπαρξη του Έθνους μας και την κρατική μας υπόσταση. Άρα η επίλυσή του δημογραφικού είναι επείγουσα ανάγκη. Γιατί το ανησυχητικό δεν είναι μόνο ότι η Ελλάδα εξελίσσεται σε μια χώρα που μικραίνει αριθμητικά. Αλλά κυρίως ότι μεταβάλλεται σε μια χώρα που γερνά με ραγδαίους ρυθμούς».

Εκτός του κ. Καράογλου, για το δημογραφικό θα μιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Μαρία Σπυράκη και ο Διεθνολόγος κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα τιμηθούν πολύτεκνες οικογένειες, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η γιατρός και δημοσιογράφος Λίνα Φιλιππιάδου.