Skip to main content

Έκκληση βοήθειας για να χειρουργηθεί η μικρή Αθηνά από τη Θεσσαλονίκη

Το κόστος του χειρουργείου για την 10χρονη Αθηνά είναι αρκετά μεγάλο και τα χρήματα πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 10χρονης Αθηνάς από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Η μικρή πρέπει να μεταβεί άμεσα στο Ανόβερο για να χειρουργηθεί αλλά δυστυχώς η οικογένεια αντιμετωπίζει πρόβλημα στην κάλυψη των εξόδων.

Το κόστος του χειρουργείου είναι αρκετά μεγάλο και τα χρήματα πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.

Η 10χρονη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον Φεβρουάριο του 2018, μετά από συμπτώματα πονοκεφάλων και τάσεις για εμετό.

Σύμφωνα με την οικογένεια, για αρκετό καιρό η κατάσταση ήταν σταθερή. Μέχρι πριν 7 μήνες που ο όγκος άρχισε να μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Οι γιατρός που παρακολουθεί την ανήλικη ανέφερε ότι δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα η επέμβαση διότι είναι πάρα πολύ επικίνδυνο στο σημείο που βρίσκεται ο όγκος και συνέστησε κλινική στο Ανόβερο, εξειδικευμένη στην περίπτωση της μικρής Αθηνάς.

Μετά από επικοινωνία που είχε η οικογένεια με την κλινική στο Ανόβερο, καθορίστηκε ραντεβού για εξετάσεις στις 9 Οκτωβρίου και την επομένη για την επέμβαση. Η οικογένεια έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία προς τον ΕΟΠΠΥ για την κάλυψη της επέμβασης και το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας (για τον Ερανικό λογαριασμό).

«Ζητώ την βοήθεια σας σε όποιο επίπεδο μπορεί να βοηθήσει ο καθένας, όπως μπορεί, για να μπορέσουμε να κάνουμε το ταξίδι και να γυρίσουμε πίσω νικητές», αναφέρει η οικογένεια της μικρής Αθηνάς.

Η οικογένεια της 10χρονης απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ::5267-090813-701
ΙΒΑΝ: GR 04 0172 2670 0052 6709 0813 701
Κωδικός swift / BIC PIRBGRAΑ για καταθέσεις από εξωτερικό)
ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: ΥΠΕΡ ΕΡΑΝΟΥ
Δικαιούχος :Κουπατσιάρη Ηλέκτρα