Skip to main content

Σοκ στην Πτολεμαϊδα: ΙΧ παρέσυρε 6 ποδηλάτες - Νεκροί οι δύο(φωτο+vid)

ΙΧ που οδηγούσε γυναίκα παρέσυρε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια ομάδα ποδηλατών τραυματίζοντάς τους σοβαρά ενώ δύο εξ αυτών έχασαν τη ζωή τους

Αιματηρό τροχαίο με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τη 13:00 στο 1ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Άρδασσας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε μια ομάδα από ποδηλάτες που κατευθύνονταν προς την Πτολεμαϊδα.

Οι πρώτοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που στάθμευε στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ χρειάστηκε να επιστρατευθούν δύο ακόμη ασθενοφόρα από την Κοζάνη, προκειμένου να συνδράμουν στην άμεση μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο.

Δύο τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση και δύο έχουν υποστεί πιο ελαφριά τραύματα. Επίσης, στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας μεταφέρθηκε και η οδηγός του οχήματος, η οποία νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «κozan.gr», νεκροί είναι ο 25χρονος Γιώργος Πράσσος από τα Σέρβια Κοζάνης και ο 24χρονος Γιώργος Μίλτσης από την Έδεσσα, φοιτητές στη Φλώρινα και με πολλές συμμετοχές και οι δύο σε ποδηλατικούς αγώνες.