Skip to main content

Έναρξη εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Θερμαϊκού

Ο δήμος Θερμαϊκού λειτουργεί τέσσερις παιδικούς σταθμούς, όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών έως και τεσσάρων ετών.

Ξεκινούν οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Θερμαϊκού για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, με τις αιτήσεις να κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους γονείς κατά τη χρονική περίοδο από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 31 Μαΐου.

Το διάστημα αυτό, οι γονείς μπορούν να προμηθεύονται τα αντίστοιχα έντυπα από τους παιδικούς σταθμούς του δήμου και να καταθέτουν τις αιτήσεις εγγραφής για τη φοίτηση των παιδιών. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής που απαιτούνται, υποβάλλονται από το γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού στα γραφεία των παιδικών σταθμών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8.00’ - 14.00’.

Ο δήμος Θερμαϊκού λειτουργεί τέσσερις παιδικούς σταθμούς, όπου φιλοξενούνται  παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών έως και τεσσάρων ετών (έτος γέννησης 2014,  προνήπια). Το μεγαλύτερο ποσοστό θέσεων καλύπτεται δωρεάν μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., ενώ το υπόλοιπο ποσοστό των κενών θέσεων καλύπτεται με οικονομική συνδρομή (τροφεία).

«Ο δήμος Θερμαϊκού κάθε χρόνο δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να εξασφαλίσει ποιοτική μάθηση, χωρίς επιπλέον δυσβάστακτο κόστος για τα ήδη οικονομικά επιβαρυμένα νοικοκυριά. Εργαζόμαστε αδιάκοπα για τη συνεχή αναβάθμιση υποδομών, εκπαιδευτικών μεθόδων και συνθηκών φιλοξενίας σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, συναισθανόμενοι την ανάγκη και την αγωνία των γονιών, μη λησμονώντας κι εμείς την ιδιότητά μας αυτή, του γονέως, και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις αιτήσεις τους», δήλωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης.

Πληροφορίες-Αιτήσεις

1.    ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ   ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ
Δημοκρατίας 149 Περαία, τηλ. 23920 26817

2.    ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ   ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΛΙΑ  
Δημοκρατίας 102 Περαία, τηλ. 23920 22255

3.    ΔΗΜΑΡΑΚΕΙΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
Μακεδονίας 22 Νέα Μηχανιώνα, τηλ. 23920 35787

4.    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Αγίας Κυριακής 10 Επανομή, τηλ. 23920 42888