Skip to main content

Επεισοδιακή καταδίωξη κλεφτών από Εύοσμο μέχρι ΚΤΕΛ μέρα μεσημέρι

Ο οδηγός κλεμμένου αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών ηλικίας 22, 27 και 22 ετών (2 άντρες και 1 γυναίκα αντίστοιχα) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία, της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, της απείθειας, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παραβάσεων του ΚΟΚ, προχώρησαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες στην περιοχή του Ευόσμου και το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, πλην όμως ο οδηγός αυτού, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες. Το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον των ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπου οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του 22χρονου οδηγού που στερούταν άδειας οδήγησης βρέθηκε και κατασχέθηκε κλειδί αυτοκινήτου πασπαρτού, ενώ στην κατοχή της 22χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροδέμα κάνναβης βάρους 1,26 γραμμαρίων.