Skip to main content

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή, 1-0 την Σπάρτη (video)

Αν και έμειναν με 10 παίκτες, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν με γκολ του Ορφανίδη να πάρουν την πρώτη τους νίκη έπειτα από επτά αγωνιστικές.

Την πρώτη του νίκη έπειτα από επτά αγωνιστικές κατέκτησε ο Ηρακλής που επικράτησε με 0-1 της Σπάρτης στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης πόλης για την 21η αγωνιστική της Football League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κυανόλευκοι» ανέβηκαν ξανά στην 10η θέση έχοντας 27 βαθμούς ενώ αντίθετα οι Λάκωνες βρίσκονται στην 15η θέση με μόλις 15 βαθμούς.

Ο Ηρακλής ήταν κυρίαρχος στην αναμέτρηση και στο 17’ έχασε σημαντική ευκαιρία με το σουτ του Ντούνη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 24΄ο Πάντος σταμάτησε την προσπάθεια του Κλέιτον.

Μάλιστα στο 41’ ο τερματοφύλακας της Σπάρτης απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον με τον Πάντο να σταματά στο 43΄και την κεφαλιά του Βιτλή.

Ο «Γηραιός» έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 66΄λόγω αποβολής του Καζναφέρη με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Νάτση αλλά βρήκε το γκολ που χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη όταν στο 74΄ο Ρόβας βρήκε τον Ορφανίδη και ο τελευταίος εκτέλεσε τον Πάντο για να διαμορφώσει το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις:

Σπάρτη: Πάντος, Αρώνης, Τσίμαν, Λώλος, Βαλμάς (84΄ Κρασνίκι), Αγγελόπουλος, Παυλής (64΄ Ρόμο), Τουρέ (59΄ Ζαχαριουδάκης), Νάτσης, Τιράρ, Καινούργιος. 

Ηρακλής: Κάχριμαν, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κουτρομάνος (61΄ Ρόβας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης (72΄ Ορφανίδης), Ντούνης, Κλέιτον, Νιαμπούγιου, Μπορίκο (76΄ Γ. Παπαδόπουλος).