Skip to main content

Φόνος στον Εύοσμο - Αδερφή 49χρονου: Λένε ψέματα σύζυγος και κόρη

Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν, λέει η αδερφή του 49χρονου που βρέθηκε νεκρός στον Εύοσμο

Την ώρα που στη Μικροκλεισούρα Δράμας έλεγαν το τελευταίο αντίο στον 49χρονο οδηγό ταξί που βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο σπίτι του στον Εύοσμο, η σύζυγος και η κόρη του που κατηγορούνται για την υπόθεση περνούσαν το κατώφλι του εισαγγελέα ως κατηγορούμενες για τον φόνο του.

Περίπου 48 ώρες μετα τον φόνο, οι δυο γυναίκες ομολόγησαν ότι σκότωσαν τον 49χρονο, καθώς δεν άντεχαν άλλο επειδή, όπως είπαν, τις κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά.

«Ζούσα μια κόλαση, δεν άντεχα άλλο. Δεν μπορούσα άλλο», φέρεται να είπε η κόρη του θύματος στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των δύο γυναικών, Ιάκωβο Ψωμιάδη, η μητέρα είχε φιλοξενηθεί πριν χρόνια και σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Όταν ο εισαγγελέας τη ρώτησε γιατί έφυγε από τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, εκείνη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, απάντησε: «Έμεινα 3 μήνες. Πόσο ακόμη να έμενα;».

Διαφορετικά δεδομένα από την αδερφή του 49χρονου

Η αδερφή του 49χρονου εμφανίστηκε οργισμένη και τόνισε πως όλα είναι ψέματα. «Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού. Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος... το τέλος το ξέρετε», είπε.

«Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα, δεν ξέρω, μας έχει αφήσει άναυδους», συνέχισε η αδερφή του νεκρού οδηγού ταξί, σύμφωνα με το Star.

Στις δυο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή.