Skip to main content

Εύοσμος: Συνελήφθησαν οι πέντε για την επίθεση στον «Super 3» (φωτο)

Οι πέντε νεαροί, ηλικίας από 22 έως 26 ετών, συμμετείχαν στη ρίψη μολότοφ, πυρσών και αντικειμένων στον «Super 3» Ευόσμου.

Συνελήφθησαν στην περιοχή του Ευόσμου έπειτα από την κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος αθλητικής βίας και αστυνομικού της Άμεσου Δράσης Εκτός Υπηρεσίας πέντε νεαροί που συμμετείχαν στη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του αθλητικού συνδέσμου «Super 3» Ευόσμου (δείτε εδώ).

Η αστυνομία προσήγαγε αρχικά και έπειτα προχώρησε στη σύλληψη των πέντε νεαρών ημεδαπών, ηλικίας από 22 έως 26 ετών, οι οποίοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους συμμετείχαν στη ρίψη μολότοφ, πυρσών και αντικειμένων στον «Super 3» Ευόσμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας νεαρός άνδρας που βρισκόταν έξω από τον σύνδεσμο και να μεταφερθεί στο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και ένα βεγγαλικό.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για έκρηξη, παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες, διατάραξη κοινής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί φωτοβολίδων.