Skip to main content

Ευρυτανία: Παραλίγο τραγωδία σε κυνηγετικό καρτέρι

Οι σφαίρες βρήκαν κυνηγό στο πόδι, συγκεκριμένα στον αριστερό μηρό και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου νοσηλεύεται τραυματισμένος 60χρονος κυνηγός που τα ξημερώματα τραυματίστηκε από σκάγια πάνω σε καρτέρι για αγριογούρουνο.

Ο άτυχος άνδρας είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς οι σφαίρες τον βρήκαν στο πόδι, συγκεκριμένα στον αριστερό μηρό και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο σε καμία περίπτωση.

Ωστόσο για μια ακόμη φορά η αγαπημένη συνήθεια παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία και ο ένας φίλος, να πυροβολήσει τον άλλο, πάνω στο καρτέρι μέσα στο βουνό.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, πρόκειται για μια παρέα τριών ατόμων που πήγαν για κυνήγι στη θέση Αϊ -Λιάς πάνω από το Μεγάλο Χωριό.

Ο 60χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αθηναίος και είχε έρθει στο Καρπενήσι για Σαββατοκύριακο προκειμένου να πάει για κυνήγι με τους δύο φίλους του Ευρυτάνες.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 8 το πρωί, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα σκάγια από το τραύμα στο πόδι.