Skip to main content

Έξι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που κατέθεσαν για τον δήμο Θέρμης

Ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων για κάθε συνδυασμό ανέρχεται σε 189 άτομα εκ των οποίων 50 είναι για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του δημοτικού συμβουλίου

Έξι θα είναι οι υποψήφιοι οι οποίοι θα αναμετρηθούν για το δημαρχιακό αξίωμα στη Θέρμη. Ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων για κάθε συνδυασμό ανέρχεται σε 189 άτομα εκ των οποίων 50 είναι για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του δημοτικού συμβουλίου (έχει 33 μέλη) και τα υπόλοιπα 139 για τα 17 τοπικά συμβούλια που διαθέτει ο δήμος Θέρμης. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι εξής:

1. Θόδωρος Παπαδόπουλος: επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοκρατική Ενότητα» που περιλαμβάνει το σύνολο του επιτρεπόμενου αριθμού υποψηφίων (189). Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο εν ενεργεία δήμαρχος, εκλέγεται αδιαλείπτως από το 1998 και το 2014 είχε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή με 66,89%.

2. Χρήστος Φάσσας: υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ο δήμος μας Αύριο». Υπήρξε ξανά υποψήφιος και το 2006 στον καλλικρατικό τότε δήμο Θέρμης (πριν από τη συνένωσή του με τους δήμους Μίκρας και Βασιλικών).

3. Άννα Τσιφτελίδου: επικεφαλής του συνδυασμού «Παρέμβαση Πολιτών» ο οποίος το 2014 είχε κατέβει με υποψήφιο τον νυν αναπληρωτή υπουργό Σωκράτη Φάμελλο. Η κ. Τσιφτελίδου συμμετείχε και τότε στον συνδυασμό ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

4. Φάνης Καρκατζούνης: υποψήφιος με την «Λαϊκή Συσπείρωση». Ήταν υποψήφιος και το 2014 και είχε λάβει 9,87%.

5. Δημήτρης Βλαχομήτρος: υποψήφιος με τον συνδυασμό «Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής». Συμμετείχε και στις εκλογές του 2014 και είχε λάβει 2,42%.

6. Κώστας Μπίκος: επικεφαλής του συνδυασμού «Βήμα στο Αύριο». Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και είχε εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου κ. Παπαδόπουλου.