Skip to main content

Φιλική ισοπαλία (2-2) για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσβόλε (video)

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε και ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο με τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν στο δεύτερο και παραλίγο στο φινάλε να πάρουν τη νίκη.

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Τσβόλε και ΠΑΟΚ για την 3η φιλική αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδος κατά την συνέχεια του πρώτου μέρους προετοιμασίας τους επί ολλανδικού εδάφους.

Σημειώνεται πως η επόμενη φιλική αναμέτρηση του «Δικεφάλου» θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή και ώρα 19:00 κόντρα στην Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ επί ρουμανικού εδάφους.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί μετά από μόλις 25 δευτερόλεπτα όταν ο Σβιντέρσκι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζέτερερ, τον απέφυγε και πλάσαρε στην κενή εστία για το 0-1.

Το συγκρότημα του Άμπελ Φερέιρα έχασε σημαντική ευκαιρία στο 29' καθώς ο Τσιγγάρας έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Σβιντέρσκι που δεν κατάφερε να ελέγξει τη μπάλα με τον Ζέτερερ να απομακρύνει τον κίνδυνο. Τελικά ένα λεπτό αργότερα, οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Ζαμπά έκλεψε τη μπάλα και τροφοδότησε τον Σβιντέρσκι που με εξαιρετικό τελείωμα εντός περιοχής έκανε το 0-2.

Η Τσβόλε κατάφερε να μειώσει στο 36' καθώς ο Γκουστάβο βγήκε από τα δεξιά και σέντραρε με τον Γένσεν να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ο ρυθμός έπεσε με τους νταμπλούχους να μένουν με 10 παίκτες στο 71' καθώς ο Πέδρο Ενρίκε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αντιδρώντας άσχημα μετά από μαρκάρισμα.

Μάλιστα στο 81' η ολλανδική ομάδα κέρδισε πέναλτι όταν ο Μάτος ανέτρεψε τον αντίπαλό του και στο 83' ο Τάι το εκτέλεσε εύστοχα νικώντας τον Πασχαλάκη για το 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσβόλε έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει τελικά τη νίκη αλλά στο 85' ο Βαρέλα έσωσε πάνω στη γραμμή την «ασπρόμαυρη» εστία από βέβαιη παραβίαση.