Skip to main content

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ (3-1) επί της Δόξας στη Δράμα (video)

Ο Άμπελ Φερέιρα χρησιμοποίησε παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής - Σκόρερ για τον νταμπλούχο οι Πέλκας, Ακπόμ και Λάμπρου.

Φιλική νίκη με ανατροπή 1-3 επί της Δόξας στη βροχερή Δράμα πήρε ο ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της διακοπής της Super League λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο Άμπελ Φερέιρα είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν πήραν αρκετό έως καθόλου χρόνο συμμετοχής όπως οι Λάμπρου, Στοχ, Ροντρίγκο, Πέλκας και Ζαμπά.

Παράλληλα, στο ματς έπαιξαν οι Βαρέλα - Μαουρίσιο που ανακάμπτουν μετά τους τραυματισμούς τους και ο Βιεϊρίνια ενώ δοκιμάστηκαν και οι νεαροί Παπαδόπουλος, Καλουτσικίδης, Παναγιώτου, Τσιγγάρας, Ντάικο, Γρόσδης, Σαλαμούρας και Τάχατος.

Οι «μαυραετοί» άνοιξαν το σκορ στο 20' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου ενώ ο «Δικέφαλος» κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45' όταν ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Ηλιάδης δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα του.

Το συγκρότημα του Άμπελ Φερέιρα πήρε προβάδισμα στο 53' καθώς ο Ζαμπά πάσαρε στον Πέλκα και ο τελευταίος έβγαλε μπαλιά για τον Ακπόμ που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Ηλιάδη κάνοντας το 1-2.

Το τελικό σκορ υπέρ του νταμπλούχου» διαμορφώθηκε στο 66' όταν ο Λάμπρου μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ηλιάδη πετυχαίνοτας το 1-3.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Ανυφαντάκης): Ηλιάδης, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος (Πλέγας 50'), Οικονόμου (Ρούτσης 69'), Περέγιο, Κόντος, Αναστασίου, Αυλωνίτης, Παρασκευάς, Σαμπανίδης, Παπαιωάννου.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Παπαδόπουλος, Βαρέλα (Ντάικο 57'), Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (Γρόσδης 66'), Πέλκας (Σαλαμούρας 66'), Ζαμπά, Στοχ (Λάμπρου 46'), Παναγιώτου (Τάχατος 66'), Καλουτσικίδης (Τσιγγάρας 46'), Ακπόμ.