Skip to main content

Φθιώτιδα: Δικηγόρος φέρεται να ασέλγησε σε 11χρονο κορίτσι

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το κορίτσι ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του, που με τη σειρά τους ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα

Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας μετά τη δημοσιοποίηση υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος 11χρονου κοριτσιού από έναν δικηγόρο.

Όπως αναφέρει το Lamiareport, η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το κορίτσι ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του, που με τη σειρά τους ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε επείγουσα προανάκριση.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στον φερόμενο ως δράστη, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, που είναι και το πιθανότερο σε τέτοιες περιπτώσεις ή εάν έχει κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας και του Εισαγγελέα.

Ως δράστης φέρεται να είναι δικηγόρος εκτός Λαμίας, ο οποίος όμως έχει το εξοχικό του στη Φθιώτιδα, όπου είχε επαφή με την οικογένεια της 11χρονης με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, να ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού.