Skip to main content

Για επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά βρέθηκε στην Κοζάνη ο Σάκης Ρουβάς

Για τη συμμετοχή του σε επενδυτικά σχήματα φωτοβολταϊκών πάρκων στη Δυτική Μακεδονία συζήτησε με θεσμικούς φορείς και επιχειρηματίες ο τραγουδιστής.

Επαφές και συναντήσεις τόσο με θεσμικούς φορείς όσο και με επιχειρηματίες της Κοζάνης έχει από το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Ρουβάς. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο δημοφιλής τραγουδιστής επισκέφτηκε την περιοχή προκειμένου να συζητήσει για τη συμμετοχή του σε επενδυτικά σχήματα φωτοβολταϊκών πάρκων στη Δυτική Μακεδονία.

Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς σήμερα το πρωί είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα στο δημαρχείο της πόλης, και στη συνέχεια στη ΖΕΠ με τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, ενώ το βράδυ της Τετάρτης συμμετείχε σε ευρεία συνάντηση με επιχειρηματίες, με σημαντική τη συμμετοχή της οικογένειας Κεντεποζίδη, με την οποία ο γνωστός καλλιτέχνης συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια.

Επίσης ο κ. Ρουβάς, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κινήθηκε πολύ διακριτικά και χωρίς να επιθυμεί δημοσιότητα, συναντήθηκε και με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλη Σημανδράκο, το οποίο γνωρίζει από τα χρόνια της θητείας του τελευταίου στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως η βιομάζα και το βιοαέριο και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του παραμένει ζωηρό για την πράσινη ενέργεια.