Skip to main content

Γιάφκα κάνναβης στη Χαλκηδόνα-Συνελήφθη 53χρονος (φωτο)

Ο συλληφθείς είχε αναλάβει το ρόλο της αποθήκευσης και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, τα οποία έκρυβε σε σπίτι που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη.

Πλήγμα σε ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης κάνναβης κατάφεραν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης συλλαμβάνοντας 53χρονο έμπορο στην Χαλκηδόνα χθες το μεσημέρι στο σπίτι «καβάντζα».

Ο συλληφθείς σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία είχε αναλάβει το ρόλο της αποθήκευσης και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, τα οποία απέκρυπτε στο σπίτι που χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

Έπειτα από έρευνες πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 53χρονος άντρας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι, αλλά και στον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 14 κιλά και 167 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης χωρισμένα σε έντεκα δέματα, ποσότητα κοκαίνης, 1.470 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και 37 νάιλον συσκευασίες για την τυποποίηση – συσκευασία των δεμάτων κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.