Skip to main content

Η Θεσσαλονίκη πύλη ανάπτυξης: Συμπόσιο στο Μακεδονία Παλλάς

Το συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου στο Μακεδονία Παλλάς και διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Με στόχο την ανάδειξη της εξωστρέφειας και της επιχειρηματικότητας στην πόλη της Θεσσαλονίκης η Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Ελλάς) πραγματοποιεί ένα ενδιαφέρον συμμπόσιο υψηλού κύρους και εμβέλειας.

Το συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου στο Μακεδονία Παλλάς και διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, θα έχει θέμα «Η Θεσσαλονίκη πύλη ανάπτυξης για την Ευρώπη και τη Μεσόγειο».

Χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr

Μεταξύ των ομιλητών συμμετέχουν υψηλού κύρους προσωπικότητες της επιχειρηματικής, επαγγελματικής, πολιτικής και δημοσιογραφικής κοινότητας της επιχειρηματικής κοινότητας της Βορείου Ελλάδος που θα συζητήσουν στις ενότητες του Συμποσίου που είναι:

Λιμάνι-Μεταφορές-Υποδομές

Μεταποίηση-Βιομηχανία-Εξαγωγές

Τουρισμός
 
Επιπλέον κατά τη διάρκεια του Συμποσίου θα βραβευτούν προσωπικότητες που συμβάλλουν σημαντικά  στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας  στη χώρα μας.

Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (International Chamber of Commerce-ICC), είναι ο μοναδικός παγκόσμιος επιχειρηματικός οργανισμός που εκφράζει με κύρος τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων, σε κάθε μέρος του κόσμου και συντελεί με τις πρωτοβουλίες του στην ανάδειξη και εφαρμογή των κάλων πρακτικών.

Βασική αποστολή του είναι η προώθηση του ελεύθερου διεθνούς εμπορίου, των επενδύσεων, της καταπολέμησης της διαφθοράς και της πειρατείας και καταρτίζει τους κανόνες που διέπουν τη διεξαγωγή των διασυνοριακών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.