Skip to main content

Υποψήφιος με τον Βούγια ο γιατρός Κώστας Τσιτουρίδης

Στην ομάδα των υποψηφίων δίπλα στον Σπύρο Βούγια, στρατεύτηκε ο διευθυντής του ακτινολογικού του νοσοκομείου “Αγ. Παύλος” Κωνσταντίνος Τσιτουρίδης

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η ενίσχυση του ψηφοδελτίου της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης» με ξεχωριστούς, καταξιωμένους επιστήμονες και έμπειρους δημόσιους λειτουργούς.

 Χθες, στην ομάδα των υποψηφίων δίπλα στον Σπύρο Βούγια, στρατεύτηκε και ο διευθυντής του ακτινολογικού τμήματος του νοσοκομείου “Αγιος Παύλος” Κωνσταντίνος Τσιτουρίδης.

Ο κ. Τσιτουρίδης, ακτινολόγος, διδάκτωρ του ΔΠΘ, πέρα από την πολύχρονη επιστημονική του προσφορά στον τομέα της Υγείας, «διαθέτει και μεγάλη διοικητική εμπειρία, αφού διετέλεσε Διοικητής του Γ.Ν.Θ.”Γεώργιος Γεννηματάς” αλλά και Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης.

»Παρακολουθεί πάντοτε τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης από το 2006-2010 με τον συνδυασμό της Χρύσας Αράπογλου, πρωταγωνιστώντας, μάλιστα, στην προσπάθεια αποκάλυψης της υπόθεσης της οικονομικής υπεξαίρεσης».

«Θεωρώ πολύ σημαντική τη συμμετοχή του Κώστα Τσιτουρίδη, ενός ανθρώπου που γνωρίζω από παλιά και εκτιμώ ιδιαίτερα, στο ψηφοδέλτιο της “ΠΟΛΗχρωμης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”. Όχι μόνο για την αναμενόμενη συμβολή του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση του Δήμου αλλά και για την αξιοποίηση της πολύτιμης εμπειρίας του στη διοίκηση την επόμενη μέρα», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Βούγιας.