Skip to main content

Καλαμαριά: Στο περίπτερο του... ΣΥΡΙΖΑ ο Καραμανλής - «Είσαι άρχοντας»

Η κίνηση που έκλεψε την παράσταση ήταν η στάση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ όπου χαιρέτισε τα στελέχη.

Επιφωνήματα, εκδηλώσεις λατρείας, αγκαλιές, παλιοί γνώριμοι, χειροκροτήματα, επιδοκιμασίες, ακόμη και ατάκες, όπως "γειά σου άρχοντα", στην επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Καλαμαριά.

Είκοσι λεπτά έκανε ο κ. Καραμανλής για να διασχίσει τον πεζόδρομο από την Πασσαλίδη μέχρι τη Μεταμορφώσεως κι όταν τελικά προσπάθησε να πιει έναν καφέ δεν τα κατάφερε από τον πολύ κόσμο και τα αλλεπάλληλα αιτήματα για selfies.

Η κίνηση που έκλεψε την παράσταση ήταν η στάση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ όπου χαιρέτισε τα στελέχη και συνομίλησε μαζί τους για λίγο, με τους Νεοδημοκράτες που τον συνόδευαν και τους διερχόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και μπράβο.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θοδωρής Μητράκας και υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ.

Ο κ. Καραμανλής έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, ενώ πολλοί παλιοί του γνώριμοι, ακόμη κι από τα φοιτητικά του χρόνια έσπευδαν να τον χαιρετίσουν. Ενθουσιασμός επικράτησε και στη στάση του στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στον πεζόδρομο, όπου είχαν στηθεί και καρέκλες, όμως ο κ. Καραμανλής σταμάτησε συνομίλησε και χαιρέτισε τον κόσμο χωρίς να καθίσει.

Ο κόσμος έπεφτε πάνω στον πρώην πρωθυπουργό μόνο για μια χειραψία και μια φωτογραφία, ενώ δέκτες θερμών εκδηλώσεων έγιναν και οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Δαρδαμανέλης.