Skip to main content

Καλαμαριά: Ένα κινητό τηλέφωνο πρόδωσε τον δράστη ληστείας

Ένας 29χρονος που λήστεψε τον περασμένο Οκτώβριο ένα ζευγάρι στην Καλαμαριά, εντοπίστηκε να κατέχει το κινητό τηλέφωνο στο κέντρο της πόλης.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο ατόμων στην περιοχή της Καλαμαριάς και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Πρόκειται για 29χρονο αλλοδαπό, από τη Συρία, ο οποίος, σε έλεγχο που διενεργήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατελήφθη να κατέχει κινητό τηλέφωνο που αποτελούσε προϊόν ληστείας.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος, τον Οκτώβριο του 2019 στην Καλαμαριά ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας από 68χρονο και 65χρονη δύο τσάντες που περιείχαν (860) ευρώ, μία κάρτα τράπεζας, κλειδιά αυτοκινήτου και το ανευρεθέν κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί ως προς τη διενέργεια κατ’ οίκον έρευνας και συνελήφθη για το αδίκημα της απείθειας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

φωτογραφία αρχείου