Skip to main content

Καλαμαριά: Πρωτοβουλία ιδιωτών για μερική ανάπλαση του πάρκου Κηφισιάς

Τέσσερις ιδιωτικές εταιρείας έλαβαν την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον δήμο Καλαμαριάς προχώρησαν σε μερική ανάπλαση του πάρκου Κηφισιάς.

Σε μερική ανάπλαση του πάρκου Κηφισιάς προχώρησαν την περασμένη Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, τέσσερις ιδιωτικές εταιρείες σε συνεργασία με τον δήμο Καλαμαριάς, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για εθελοντική προσφορά προς όφελος του συνόλου.

Άτομα από τις εταιρείες αλλά και παιδιά πήραν χρώματα πινέλα και φυτά και προσπάθησαν να ομορφύνουν το πάρκο και τη γειτονιά. Καθάρισαν επιμελώς τις εγκαταστάσεις, έβαψαν τους τοίχους και τα παγκάκια, φύτεψαν λουλούδια και παρέδωσαν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, «εν μια ημέρα» το πάρκο ανακαινισμένο για να το χαίρονται τα παιδιά και οι ενήλικοι της περιοχής και όχι μόνο.



Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, επαίνεσε αυτή την πρωτοβουλία των ιδιωτών και τόνισε πως ευχή θα ήταν η προσπάθεια αυτή να βρει και άλλους μιμητές ακόμη και Συλλόγους με διάθεση να συνδράμουν μέσα από τέτοιες ενέργειες, «υιοθετώντας συμβολικά  χώρους όπως ένα πάρκο, ένα δρόμο, καθώς έτσι μπορούν να κάνουν την πόλη μας περισσότερο ανθρώπινη και σίγουρα ομορφότερη».