Skip to main content

Κάλεσμα στήριξης στον 19χρονο Γιώργο που τραυματίστηκε στην Αντίπαρο

Έκκληση από την Πρωτοβουλία φίλων και συμπολιτών του νεαρού Γιώργου για την αποκατάσταση, που μετά τον τραυματισμό του νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Τη στήριξη στον 19χρονο Γιώργο από την Καρδίτσα ο οποίος τραυματίστηκε μετά από συμπλοκή στην Αντίπαρο το καλοκαιρί ζητά η ομάδα Πρωτοβουλίας.

Στο επεισόδιο, το οποίο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς (δείτε εδώ), εμπλέκεται ένας αστυνομικός, για τον οποίο έχει διαταχθεί ΕΔΕ.



Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρωτοβουλία φίλων και συμπολιτών του νεαρού Γιώργου επισημαίνει τα εξής:

“Πριν λίγο καιρό στην Αντίπαρο ένας νεαρός συμπολίτης μας, ο Γιώργος, βρέθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος, κάτω από συνθήκες που παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες. Στην Αντίπαρο βρισκόταν για διακοπές και έπειτα από το συμβάν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και απαιτεί νοσηλεία και αποκατάσταση πολλών μηνών και ιδιαίτερη φροντίδα από τους οικείους του. Εκτός από την ειδική φροντίδα, το εγχείρημα για την οριστική αποκατάσταση απαιτεί πάρα πολλά έξοδα. Για το λόγο αυτό, μια ομάδα συμπολιτών, φίλων της οικογένειας, πήραμε την πρωτοβουλία να απευθύνουμε έκκληση για βοήθεια τόσο στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας που συγκλονίστηκε από το συμβάν και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, όσο και στο Πανελλήνιο καθώς η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και η κινητοποίηση του κόσμου είναι μεγάλη.

Ιδιαίτερα θετικά ανταποκρίθηκαν και οι φορείς της Πόλης και ιδιαίτερα η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και η Ιερά Μητρόπολη που συνέβαλαν καθοριστικά στην επίλυση των διαδικαστικών ζητημάτων του τραπεζικού λογαριασμού τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Από οχτώ χρονών ο Γιώργος σαν αθλητής έμαθε να αγωνίζεται σκληρά και να κερδίζει. Οι διακρίσεις του στην Ποδηλασία είναι πολλές σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ευχή όλων μας και ελπίδα είναι να βγει νικητής και σε αυτό το δύσκολο αγώνα.

Η συμβολή όλων μας είναι καθοριστική και κρίσιμη για την αποκατάσταση της υγείας του Γιώργου. Όσοι από εσάς επιθυμείτε στο πλαίσιο της ανθρώπινης αλληλεγγύης να συνδράμετε παρακαλούμε να καταθέσετε στον ακόλουθο λογαριασμό:

Γενικό Φιλόπτωχον Ταμείον Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

IBAN: GR9208900100003010103010502 (Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας)”.