Skip to main content

Κάμπος: Δεν είναι δίκαιο που γίνεται ο τελικός στο ΟΑΚΑ (video)

Ο Αγκολέζος επιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά πως το παιχνίδι αυτό είναι ξεχωριστό και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους

Άδικο χαρακτήρισε ο Τζάλμα Κάμπος το γεγονός πως ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ μιλώντας στη media day του ΠΑΟΚ δηλώνοντας έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αγκολέζος επιθετικός του «Δικεφάλου»:

Για τη χθεσινή συνάντηση των παικτών του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ήταν μια συνάντηση μεταξύ της ομάδας και του προέδρου για όσα έγιναν τη φετινή χρονιά και ενόψει του τελικού. Ήταν κάτι συνηθισμένο έχει ξαναγίνει, μας συνεχάρη για όσα πετύχαμε. Είναι κάτι ξεχωριστό».

Σχετικά με το κύπελλο και το πόσο το θέλουν όλοι στην ομάδα: «Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε τίτλο, κάθε διοργάνωση. Μπαίνουμε για να κερδίσουμε το αποδείξαμε στο πρωτάθλημα, θα το δείξουμε και στο Κύπελλο».

Αναφορικά με το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τον τίτλο και φέτος: «Όλα μαζί, είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν έχει δικαίωμα λάθους σε έναν τελικό. Πρέπει να είμαστε σωστοί πρακτικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αντίστοιχο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και το χαμένο πρωτάθλημα: «Έχουμε μιλήσει πολύ γι’ αυτό. Ξέρουμε τι έγινε, τι συνέβη. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτό είναι το σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι, ξεχωριστό, που δεν έχει περιθώριο λάθους».

Όσον αφορά τις διαφορές των δύο ομάδων συγκριτικά με τον περσινό τελικό: «Δώσαμε μάχη οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα. Είναι ανταγωνιστικές ομάδες. Δε θέλω να μπω σε συγκρίσεις, δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο, θέλω να μιλήσω μόνο για τη δική μας νοοτροπία που θα είναι ίδια με τους πρωταθλήματος».

Σχετικά με το γεγονός πως ο τελικός γίνεται στo OAKA και εάν θα επηρεάσει: «Καταλαβαίνουμε πως δεν είναι δίκαιο και ξέρετε τους λόγους; Γιατί να μην παίξουμε στην Τούμπα; Αλλά επειδή δεν αλλάζει κάτι τώρα, θα παίξουμε εκεί, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πάμε να πάρουμε το κύπελλο».

Για το εάν θα είναι έτοιμος για τον τελικό: «Είμαι καλά, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος για τον τελικό».