Skip to main content

Χαλκιδική: Καθίζηση δρόμου στο Πευκοχώρι-Επί ποδός τα συνεργεία

Η αποκατάσταση ολοκληρώθηκε μετά από πολλές ώρες συνεχούς εργασίας των συνεργείων με στόχο ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία αυθημερόν.

Μεγάλη καθίζηση στο δρόμο σύνδεσης Πευκοχωρίου-Αγίας Παρασκευής αντιμετώπισαν σήμερα με επιτυχία συνεργεία του δήμου Κασσάνδρας και της Πολιτικής Προστασίας.  

Το οδόστρωμα υποχώρησε σε μεγάλο βαθμό και η κυκλοφορία των οχημάτων ήταν αδύνατη. Η αποκατάσταση ολοκληρώθηκε μετά από πολλές ώρες συνεχούς εργασίας με στόχο ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία αυθημερόν. 

Ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος πολιτών και περιοίκων στην περιοχή οι οποίοι δεν έπρεπε να αποκλειστούν σε καμία περίπτωση.

«Η άμεση επέμβαση για την αποκατάσταση του δρόμου  μου δίνει αφορμή να συγχαρώ όσους εργάστηκαν πυρετωδώς και αφορμή να διαβεβαιώσω τους δημότες ότι έχουμε θέσει σε προτεραιότητα την ασφάλειά τους και την ευχερή τους μετακίνηση όσο μεγάλο και αν είναι το πρόβλημα που προκύπτει. Είμαστε παρόντες και έτοιμοι να λύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν με δουλειά και υπευθυνότητα», δήλωσε ο δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.