Skip to main content

Καστοριά: Οδηγός τραυματίστηκε από μετωπική σύγκρουση με αρκούδα

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με το άγριο ζώο και βγήκε από την τροχιά του ντελαπάροντας. Ελαφρά τα τραύματα για τον οδηγό.

Σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με μια... αρκούδα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε επικίνδυνη στροφή λίγο έξω από τον οικισμό της Κορησού στην Καστοριά.

Σύμφωνα με το fouit.gr, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με το άγριο ζώο και βγήκε από την τροχιά του ντελαπάροντας, με τον οδηγό να γλιτώνει κυριολεχτικά από θαύμα με μερικά μόνο χτυπήματα στα πλευρά όπως διαπιστώθηκε μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Καστοριάς. Δεν έχει γίνει γνωστό σε τι κατάσταση είναι η αρκούδα.

Η συγκεκριμένη στροφή χαρακτηρίζεται “καρμανιόλα” καθώς έχει δώσει πάρα πολλά δυστυχήματα στο παρελθόν και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση και προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς ιδιαίτερα τώρα που αποτελεί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πέρασμα για τις αρκούδες.

Όπως σημειώνει το fouit.gr, ένας από τους λόγους της σύγκρουσης ήταν ότι η αρκούδα δεν είχε πέσει σε χειμερία νάρκη, πράγμα που εξηγείται από τις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν ακόμη στην περιοχή.