Skip to main content

Σοκ στην Καστοριά - Θετική στον κορωνοϊό 41χρονη που πέθανε

Η 41χρονη, μητέρα τριών παιδιών εμφάνισε υψηλό πυρετό και έντονη δύσπνοια και κατέληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το νεότερο θύμα στη χώρα μας.

Θετική στο κορωνοϊό αποδείχθηκε τελικά η άτυχη 41χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της στην Κορέστεια Καστοριάς.

Η τραγική ιστορία γράφτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο χωριό Γάβρος, όταν η 41χρονη, μητέρα τριών παιδιών εμφάνισε υψηλό πυρετό και έντονη δύσπνοια. Οι δικοί της ειδοποίησαν ασθενοφόρο ωστόσο η γυναίκα κατέληξε.

Η περιγραφή των συμπτωμάτων ωστόσο, οδήγησε τους γιατρούς του νοσοκομείου Καστοριάς να ελέγξουν εάν η γυναίκα είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, κάτι που είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το kozanimedia, τόσο ο σύζυγος, όσο και τα παιδιά της έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία της.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το 4ο θύμα του κορωνοϊού στην Καστοριά και το νεότερο σε ηλικία, μέχρι στιγμής, στη χώρα.

Όπως είπε στο protothema.gr o αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, η γυναίκα είχε συμπτώματα και είχε λάβει οδηγίες να παραμείνει στο σπίτι της, ενώ δεν είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό Τα ξημερώματα του Σαββάτου εξέπνευσε και κατόπιν λήφθηκε δείγμα για να εξεταστεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο κ. Σαββόπουλος, το δείγμα βγήκε θετικό.

Η 41χρονη είχε άσθμα, είχε παρουσιάσει συμπτώματα σχετικό με τον ιό και συγκεκριμένα πυρετό. Φέρεται να επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της, απομονωμένη. Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγειας της, κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά συμφωνα με πληροφορίες έως ότου να φθάσει στο σημείο η γυναίκα εξέπνευσε.