Skip to main content

Κατερίνη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στην 29χρονη λεχώνα (vid)

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Μεσαία Μηλιά όπου και διέμενε μαζί με τον σύζυγό της.

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν σήμερα, συγγενείς και φίλοι, την 29χρονη Άννα, λεχώνα από την Κατερίνη, που έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ, λίγες στιγμές μετά αφού έγινε μητέρα.

Συγκεκριμένα, η κηδεία της άτυχης γυναίκας έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Μεσαία Μηλιά όπου και διέμενε μαζί με τον σύζυγό της, τραγική φιγούρα κατά την εξόδιο ακολουθία.

Συγγενείς της 29χρονης, την ίδια ώρα, καταγγέλλουν το προσωπικό του νοσοκομείου Κατερίνης και τους γιατρούς, καθώς όπως υποστηρίζουν, εκείνη είχε ενημερώσει για την αλλεργία την οποία είχε στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε και μάλιστα, ο τοκετός την ήταν προγραμματισμένος.

Ο θείος της 29χρονης μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, λέγοντας ότι «η κοπέλα μπήκε για προγραμματισμένο τοκετό ο οποίος έγινε με καισαρική τη προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ. Έχει δηλώσει και είναι γραμμένο με κόκκινα γράμματα στον ιατρικό της φάκελο ότι έχει αλλεργία σε συγκεκριμένη αντιβίωση. Βγήκε από το χειρουργείο, μεταφέρθηκε στον θάλαμο, συνομίλησε με τους γονείς της. Ήταν μέσα στη χαρά για το γεγονός ότι έγινε μητέρα. Αργότερα μια νοσηλεύτρια μπήκε στον θάλαμο να της χορηγήσει αντιβίωση».

Και προσθέτει ότι «μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα η κοπέλα παρουσίασε σπασμούς, φώναζε πονάω, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και κατέρρευσε. Διέκοψαν αμέσως την αντιβίωση και κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από μιάμιση με δύο ώρες. Καταλαβαίνετε όμως ότι η ζημιά είχε γίνει. Το κορίτσι νοσηλεύτηκε μέχρι την Παρασκευή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Κατερίνης και εκείνη την ημέρα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης όπου κατέληξε».