Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμαριά για το «Τρέχω για τη Μνήμη»

Σε ποιες οδούς της Καλαμαριάς δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων - Από τις 8:00 ξεκινούν οι απαγορεύσεις της Τροχαίας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμαριά για τους αγώνες δρόμου «Τρέχω για τη Μνήμη, Τρέχω για τη Ζωή», που διοργανώνει ο δήμος για τη Γενοκτονία των Ποντίων την Κυριακή, προχωρεί η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις 8:00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από τις 9:30 η κυκλοφορία και στάση αυτών, στις παρακάτω οδούς - τμήματα οδών του Δήμου Καλαμαριάς:

Χηλής, Νικ. Πλαστήρα, Θεμ. Σοφούλη, Αλ. Παπάγου, Μητρ.Χρυσάνθου, Θέτιδος, Κανάρη, Τήνου, Πολυβίου, Τυβεριουπόλεως, Στ. Λυκούδη, Αφροδίτης, Ολυμπιάδος, Ερυθραίας.
 
Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.