Skip to main content

Κλειστοί δρόμοι σήμερα σε Νεάπολη και Συκιές λόγω αγώνα δρόμου

Από τις 08.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από τις 09.00 η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων

Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο του δήμου Νεάπολης Συκεών θα εφαρμόσει σήμερα η Τροχαία λόγω του λαϊκού αγώνα δρόμου «Παναγιώτης Αφαλής» που θα διεξαχθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των δρομέων, από τις 08.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από τις 09.00 η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων του αγώνα των 5 χλμ., όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

- Στις οδούς Ελ. Βενιζέλου, Κασταμονής, Μητροπόλεως, Καραβαγγέλη, Δημ. Γληνού, Οδυσσέα Ελύτη, Μ. Τριανταφυλλίδη, Ελ. Βενιζέλου, Ανδ. Παπανδρέου, Κύπρου, Ρήγα Φεραίου, Επταπυργίου, Οδ. και Απ. Φωκά, Ζαχ. Γουναρίδη καθώς και Καρόλου Κουν.

Επιπλέον, δεν θα επιτρέπεται από τις 07.00 η στάθμευση, κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, από την οδό Κασταμονής μέχρι την οδό Μ. Τριανταφυλλίδη και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Επίσης, από τις 08.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από τις 10.00 η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων του αγώνα του 1 χλμ., όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω :

- Στις οδούς Ν. Παρασκευά, Μιχαήλ Καραολή, Ελ. Βενιζέλου, Δημ. Ανδρέου, Ρήγα Φεραίου και Καρόλου Κούν.

Εκτός αυτών, δεν θα επιτρέπεται από τις 08.00 η στάθμευση, η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων στην οδό Ιωάννου Μιχαήλ.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στη 01.00 το μεσημέρι.