Skip to main content

Κορωνοϊός: Έκκληση από Περιφέρεια προς τους επισκέπτες της Χαλκιδικής

Ο αντιπεριφερειάρχης καλεί όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν τη Χαλκιδική να το πράξουν με γνώμονα την πιστότερη εφαρμογή των οδηγιών για τον κορωνοϊό

Έκκληση προς όλους τους επισκέπτες της Χαλκιδικής απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Γιώργος, με φόντο τα κυβερνητικά μέτρα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα, λόγω του κορωνοϊού.

Ο αντιπεριφερειάρχης καλεί τους πολίτες που διαθέτουν εξοχικές κατοικίες στην Χαλκιδική και σκοπεύουν να τις επισκεφτούν, να το πράξουν με γνώμονα την πιστότερη εφαρμογή των κεντρικών οδηγιών που έχουν εκδοθεί και να παραμένουν πάντα σχετικά ενημερωμένοι. 

« Στo πλαίσιο του ενεργού ρόλου που έχουμε αναλάβει όλοι για την καταπολέμηση της επιδημίας του ιού COVID-19, παρακαλούνται οι πολίτες, που διαθέτουν εξοχικές κατοικίες στην Χαλκιδική και σκοπεύουν να τις επισκεφτούν, να το πράξουν με γνώμονα την πιστότερη εφαρμογή των κεντρικών οδηγιών που έχουν εκδοθεί και να παραμένουν πάντα σχετικά ενημερωμένοι. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύετε όλοι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και παρά τις απαγορεύσεις που υπήρχαν και τις συστάσεις για παραμονή στο σπίτι, πολλοί από εκείνους που έσπευσαν στα εξοχικά τους στη Χαλκιδική επισκέφθηκαν σούπερ μάρκετ και καταστήματα οικιακού εξοπλισμού.

Διαβάστε: Κορωνοϊός - Έτρεξαν στα εξοχικά - παραλίες της Χαλκιδικής οι Θεσσαλονικείς