Skip to main content

Κορωνοϊός: Επίσκεψη Χαρδαλιά σε Κοζάνη και Ξάνθη για τα χωριά-εστίες

Ο υφυπουργός θα βρεθεί στις κοινότητες Δαμασκηνιά και Δραγασιά στο Βόιο Κοζάνης, όπως και στην περιοχή του Εχίνου, στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Σε Κοζάνη και Ξάνθη θα βρεθεί σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. προκειμένου να διαπιστώσει αυτοπροσώπως την πορεία εφαρμογής των αυστηρών μέτρων αυτοπεριορισμού που έχουν επιβληθεί στις κοινότητες Δαμασκηνιά και Δραγασιά στο Βόιο Κοζάνης, όπως και στην περιοχή του Εχίνου, στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Για το λόγο αυτό, συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής και τον Περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας θα έχει σήμερα στις 9 το πρωί ο κ. Χαρδαλιάς στην Νεάπολη Κοζάνης, την ώρα που πενταμελές κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας θα μεταβαίνει στο Νοσοκομείο Καστοριάς, για να συνδράμει την κατάσταση.

Στη συνέχεια ο κ.Χαρδαλιάς θα μεταβεί στη Θράκη όπου θα έχει σε σύσκεψη εργασίας  στη 1 το μεσημέρι με τον δήμαρχο Μύκης και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο χωριό Σμίνθη, για την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στον Εχίνο, αλλά και τα υπόλοιπα χωριά της μειονότητας.