Skip to main content

Σύσκεψη στην Εισαγγελία: Με αγωγό από τα Πεύκα το νερό στο Φίλυρο

Οι τοπικοί παράγοντες κατήγγειλαν την ΕΥΑΘ ως υπαίτια για το πρόβλημα υδροδότησης που προέκυψε, και μάλιστα εν μέσω καύσωνα.

Σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε σήμερα αναφορικά με το θέμα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει ο οικισμός του Φιλύρου .

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Στέφανος Ζαρκαντζιάς που κάλεσε τη σύσκεψη έλαβε τη διαβεβαίωση από την ΕΥΑΘ ότι το πρόβλημα της υδροδότησης στο Φίλυρο θα αντιμετωπιστεί με αγωγό που υδροδοτεί τα Πεύκα, κάτι που γινόταν προ ολίγων μηνών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός από την ΕΥΑΘ, ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο πρόεδρος της τοπικής δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως επίσης ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Φιλύρου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τοπικοί παράγοντες κατήγγειλαν την ΕΥΑΘ ως υπαίτια για το πρόβλημα υδροδότησης που προέκυψε, και μάλιστα εν μέσω καύσωνα. Μετέφεραν δε τις διαμαρτυρίες κατοίκων που κάνουν λόγο για μεγάλες διακοπές υδροδότησης και κακής ποιότητας νερό.

Ο διευθύνων την Εισαγγελία άκουσε όλες τις πλευρές και επισήμανε την ανάγκη άμεσης επίλυσης του ζητήματος.