Skip to main content

Με Βιεϊρίνια - Μαουρίσιο και νέο αίμα ο ΠΑΟΚ στη Δράμα (video)

Οι Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Μίσιτς δεν θα ταξιδέψουν στη μακεδονική πόλη για λόγους αποφόρτισης καθώς και ο τραυματίας Βέρνμπλουμ.

Στη φυσική κατάσταση μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις ήταν αφιερωμένη η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα ταξιδέψει στη Δράμα για να αντιμετωπίσει στις 17:00 σε φιλική αναμέτρηση την τοπική Δόξα.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Ζοσέ Μαουρίσιο προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι στη μακεδονική πόλη, όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για τον επικείμενο αγώνα, προκειμένου να προφυλαχθεί.

Οι Λέο Μάτος και Άντερσον Εσίτι λείπουν με ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Γιόζιπ Μίσιτς για λόγους αποφόρτισης, καθώς και ο τραυματίας Πόντους Βερνμπλουμ.

Οι παίκτες που δεν θα είναι στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα για το ματς κόντρα στη Δόξα θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Δράμα είναι οι: Παπαδόπουλος, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Σοάρες, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Πέλκας, Στοχ, Λάμπρου, Ζαμπά, Ακπόμ, Ντάικο, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Σαλαμούρας, Παναγιώτου και Γρόσδης.