Skip to main content

Mediterranean Princess: Επένδυση 6,7 εκατ. για 5άστερο στην Κατερίνη

Η Βασίλειος Λάμπρου Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις δρομολογεί επένδυση για την ανέγερση πεντάστερου συγκροτήματος 52 δωματίων στην παραλία Κατερίνης

Έναν μικρό επίγειο παράδεισο φιλοδοξεί να δημιουργήσει στην παραλία της Κατερίνης η Βασίλειος Λάμπρου Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, με την δρομολογούμενη επέκταση του Mediterranean Princess.

Πρόκειται για τετραστερο ξενοδοχείο, το οποίο μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης, ύψους 6,7 εκατ. ευρώ, θα αναβαθμιστεί σε πεντάστερο. Σήμερα το ξενοδοχείο διαθέτει 75 δωμάτια, πισίνα, ένα εστιατόριο και ένα pool bar.

Το Mediterranean Princess όπως είναι σήμερα

Η επένδυση περιλαμβάνει την ανέγερση συγκροτήματος -κατηγορίας πέντε αστέρων- 52 δωματίων (δυναμικότητας 156 κλινών) ενώ θα δημιουργηθούν δύο εστιατόρια (εσωτερικό και εξωτερικό) και ένα pool bar. Το νέο συγκρότημα θα «λούζεται» στα νερά μιας τεράστιας πισίνας, δημιουργώντας την αίσθηση ενός καταγάλανου θερέτρου.  Η επένδυση στο Mediterranean Princess αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2019, ενώ στόχος είναι να αποπερατωθεί σε διάστημα που δεν θα ξεπερνά τους 18 μήνες.

Η Βασίλειος Λάμπρου Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιείται στην Πιερία, ιδρύθηκε το 1996 και διαθέτει εκτός από το Mediterranean Princess, το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sentido Mediterranean Village, δυναμικότητας 176 δωματίων,  το τετραστερο Smart Line Mediterranean, 68 δωματίων και το επίσης τετραστερο Olympus Mediterranean, 23 δωματίων. Τα τρία πρώτα ξενοδοχεία βρίσκονται στην παραλία Κατερίνης, ενώ το Olympus Mediterranean, στο Λιτόχωρο Πιερίας.

«Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετική περιοχή, που μπορεί να προσφέρει στους τουρίστες, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, μοναδικές ημέρες χαλάρωσης» τονίζει η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Βασίλειος Λάμπρου Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, Ευαγγελία Ξυπτερά, η οποία είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας καθώς και μελος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. 

Αναφερόμενη η κ. Ξυπτερα στις ημέρες των εορτών έκανε λόγο για πληρότητα που αγγίζει στο 80% στα ξενοδοχεία της Πιερίας, ενώ υπογράμμισε πως τα Χριστούγεννα, η περιοχή κινήθηκε κατά κύριο λόγο με τους Έλληνες. Αντίθετα για την Πρωτοχρονιά οι κρατήσεις προέρχονται κατά κύριο λόγο από Βαλκάνιους, και δη από Βούλγαρους και Ρουμάνους.