Skip to main content

«Μια ζωή την έχουμε» στις 18/12 στο Βασιλικό Θέατρο

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα».

Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο όμορφες μελωδίες, αναμνήσεις και αγαπημένα τραγούδια διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι πιο σημαντικές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου θα ζωντανέψουν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Βασιλικό Θέατρο.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα».

Ο Βασίλης Λέκκας, η Ματθλίδη Μαγγίρα, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Εύη Σιαμαντά και η Ευτυχία Μητρίτσα θα ερμηνεύσουν τραγούδια που χάραξαν πολύ σημαντική πορεία στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου και παραμένουν μέχρι σήμερα πολύ αγαπημένα. Τραγούδια που υπογράφουν οι: Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Ζαμπέτας κ.α..

Μέσα από τις μελωδίες θα ζωντανέψουν «χρυσές στιγμές» της μεγάλης οθόνης. Οι αναφορές της μουσικής παράστασης αρχίζουν από τα ασπρόμαυρα καρέ των ταινιών της δεκαετίας του 1960 και φτάνουν μέχρι τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη.

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα όλοι μαζί μπορούμε να διασκεδάσουμε και παράλληλα να προσφέρουμε το ελάχιστο για τα παιδιά που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Όλα τα έσοδα τηςβραδιάς από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα».

Στοιχεία παράστασης

Επιμέλεια Προγράμματος και Ενορχηστρώσεις: Κώστας Ματσίγκος

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Αθανάσιος Κολαλάς

Ερμηνεύουν: Βασίλης Λέκκας, Ματθλίδη Μαγγίρα, Παναγιώτης Πετράκης,  Εύη Σιαμαντά,  Ευαγγελία Μητρίτσα

Σκηνικά- Κοστούμια: Αθανάσιος Κολαλάς

Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Καφαντάρης

Παραγωγή: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας: https://bit.ly/2Fu4v41

Πληροφορίες

Βασιλικό Θέατρο (πλατεία Λευκού Πύργου)

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: Πλατεία και θεωρεία: 10€, Εξώστης: 8 €. Φοιτητικά/ ανεργίας: 5€

Προπώληση: https://bit.ly/2BAT5Yi και στο ταμείο του Βασιλικού Θεάτρου

Με την στήριξη του Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο: http://www.paidikoxorio.gr/web/

Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα: http://www.stegimelissa.gr/