Skip to main content

Μητσοτάκης: Καμία πρόταση στον Γκάλη - Έχω κάνει κοπάνα για τον Άρη

Έχω φύγει από το σχολείο κάνοντας κοπάνα για να έρθω να δω παιχνίδι του Άρη στο Αλεξάνδρειο τις εποχές που καιγόταν το γήπεδο, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Διέψευσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την ύπαρξη πρότασης στον θρύλο του μπάσκετ Νίκο Γκάλη για να συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης.

Κατά τη σημερινή κοινή ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σε σε τρεις σταθμούς της πόλης, ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ανήκω στη γενιά των Ελλήνων που μεγάλωσαν και έμαθαν μπάσκετ με είδωλο το Νίκο Γκάλη. Έχω φύγει από το σχολείο, κάνοντας κοπάνα, για να έρθω να δω παιχνίδι του Άρη στο Αλεξάνδρειο τις εποχές που καιγόταν το γήπεδο στους μεγάλους αγώνες στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ουδεμία πρόταση έγινε ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία στο Νίκο Γκάλη. Θέλω να είμαι τελείως ξεκάθαρος».

Όπως είπε, «σέβομαι και τιμώ τον Νίκο απεριόριστα ως αθλητή, ουδέποτε σκέφτηκα την ανάμιξή του με τα πολιτικά. Εξάλλου ο ίδιος, σε πολλές διαφορετικές ευκαιρίες, είναι κάτι που το έχει αποκλείσει. Καταλαβαίνω ότι ίδιος ίσως αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει σε κάποια δημοσιεύματα, τα οποία όμως δεν απηχούν στην πραγματικότητα. Άρα να είμαστε τελείως ξεκάθαροι για αυτό».